När din bil behöver hjälp


Se försäkringsbolagen som vi samarbetar med

Försäkringsskador & Rostskador


Skadebesiktning via Försäkringsbolag:

0:-

Har du ett försäkringsärende gällande ditt fordon, antingen vagnskada eller maskinskada, tveka inte att höra av dig för en skadebesiktning. Det tar ca. 20 minuter och sen tar vi hand om resterande kontakt med försäkringsbolaget. En skadebesiktning är kostnadsfri. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Bärningsbilar har även tillgång till området efter stängning. Vi reparerar även rostskador på din bil. För kostnadsförslag vill vi gärna se bilen på plats för att kunna bedöma hur grov rosten är. Vi lämnar 1års garanti på rostarbetet om inget annat är överenskommet. Foto tas alltid under reparationen för alla inblandades säkerhet och garantier.

Bilservice & AC


Vi lagar och servar alla typer av bilar, med godkända reservdelar och till rätt pris, prisgaranti på service mot auktoriserade bilverkstäder. Priset får du alltid veta innan påbörjad åtgärd. Vi stämplar serviceböcker både digitalt, på biltillverkarens sida, samt analoga böcker. Vi följer biltillverkarens anvisningar och garantier som finns på bilen gäller fortsatt efter vår service.

Däckservice & Hjulinställning


Hjulinställning från:

1100:-

Vänta inte använd vår däckverkstad redan idag. Sedan April 2019 har vi även installerat den senaste typen av hjulinställningar med 3D läsning från Hunter. Vi kan på ca. 5 minuter konstatera om Din bil behöver hjulinställning för endast 200:- (ingår vid en säljande hjulinställning) Vi förser även din bil med nya däck och fälg, för mer information ber vi er att ta kontakt.

Felsökning


Uppdateras

500:-

Felsökning i ca. en halvtimme med rätt utrustning. Vi skriver ut underlag på vad bilen sätter upp för felkoder och går, tillsammans med dig, igenom om hur vi ska gå vidare för att åtgärda bilens problem. Pris för vidare åtgärd lämnas alltid.

040 92 08 11

marcus@sodertorp.se