När din bil behöver hjälp


Vi får bilen rullande

Försäkringsskador & Rostskador


Skadebesiktning via Försäkringsbolag:

0:-

Har du ett försäkringsärende, antingen vagnskada eller maskinskada, tveka inte att höra av dig för en skadebesiktning. Det tar ca. 20 minuter och sen tar vi hand om resterande kontakt med försäkringsbolaget. En skadebesiktning är kostnadsfri. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Bärningsbilar har även tillgång till området efter stängning. Vi reparerar även rostskador på din bil. För kostnadsförslag vill vi gärna se bilen på plats för att kunna bedöma hur grov rosten är. Vi lämnar 1års garanti på rostarbetet om inget annat är överenskommet. Foto tas alltid under reparationen för alla inblandades säkerhet och garantier.

Bilservice & AC


Vi servar alla typer av bilar, med godkända reservdelar och till rätt pris. Priset får du alltid veta innan påbörjad service. Vi stämplar serviceböcker både digitalt på tillverkarens sida samt analoga böcker. Vi följer biltillverkarens anvisningar och garantier som finns på bilen gäller fortsatt efter vår service.

Däckservice & Hjulinställning


Hjulinställning från:

1100:-

Vänta inte använd vår däckverkstad redan idag. Sedan April 2019 har vi även installerat den senaste typen av hjulinställningar med 3D läsning från Hunter. Vi kan på 10-15 konstatera om Din bil behöver hjulinställning för endast 200:- (ingår vid en säljande hjulinställning)

Felsökning


Uppdateras

500:-

Felsökning i ca. en halvtimme med dator

040 92 11 08

marcus@sodertorp.se